Olje oreščkov sibirske cedre (100 ml)

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Dobavljivost: Na zalogi, (rok dobave 1-2 delovna dni)

35,00 €
Ali

Hiter predogled

Sibirska cedra zaradi rasti v ekstremnih pogojih za preživetje potrebuje veliko energije in hranilnih snovi, ki jih akumulira v semenih.

 Olje oreščkov sibirske cedre (100 ml)

Dvakrat klikni na zgornjo sliko za povecavo

Pomanjšava
Povečava

Več pogledov

  •  Olje oreščkov sibirske cedre (100 ml)

Podorobnosti

ELIKSIR DOLGEGA ŽIVLJENJA Skrivnost trdnega “sibirskega zdravja” se skriva v napitku, ki ga sibirci uživajo vsako jutro in se ga pripravi tako, da v posodo s pokrovom daste 1 dcl tople vode, 1 žlico medu (poleti svetel, pozimi temen med), 1 žličko cvetnega prahu, 1-3 žličke hladno tiskanega olja iz sibirske cedre in 1/2 žličke nastrganega cimeta. Posodo zaprete in dobro pretresete, da se vse sestavine dobro premešajo. Popijte kot jutranjji napitek in vaš dan bo poln moči in življenjskega optimizma.

PRIPOROČILO UPORABE: olje iz sibirske cedre se uživa: 1/2 čajne žličke 1-3 krat dnevno, 15 minut pred obrokom. V kolikor imate težave z zaužitjem čistega olja, se olje lahko zaužije tudi v hrani ali napitku. Žlička naj bo lesena, plastična ali iz porcelana. Kovinska žlička ni priporočljiva. Olje lahko zamešate tudi v preliv za solato, pokapate po sadni solati, dodate smoothie-jem ali jutranjim muesli-jem. Ne priporočamo segrevanje olja.

Priporočamo tudi

ARTHROCANN COLLAGEN OMEGA 3-6 FORTE

ARTHROCANN COLLAGEN OMEGA 3-6 FORTE

29,90 €
ARTHROCANN GRELNI GEL

ARTHROCANN GRELNI GEL

19,90 €