Pogosta vprašanja

Kaj  je bioenergija

Bioenergija je življenjska energija.  Zdravljenje z bioenergijo je staro kot je staro človeštvo, a vsak od nas je pri učenju in delu dodal še kaj, tako, da bi zdravljenje bilo še uspešnejše.

Naše telo je največja lekarna, samo potrebno je odpraviti blokade in začeti proces zdravljenja.Kdo je lahko bioenergetik?

Že pred 25 leti je dr.Smiljanič  dejal, na kongresu v Nemčiji, da je bioenergetik  lahko vsak od nas , ker bioenergijo ima vsak človek in če se je nauči pravilno uporabljati, lahko pomaga sebi in drugim in kar je najbolj pomembno, ne more narediti nobene škode.

Pogosto lahko slišimo, da imajo bioenergijo samo določeni ljudje, da so posebni, da  imajo posebno močno energijo, kar pa je zavajanje ljudi. Vsi imamo energijo, kar pomeni, da smo vsi posebni. Tako je vsak od nas dobil s samim spočetjem ta Božji dar, ker če nima bioenergije, nima niti življenja. Zaključimo lahko, da je vsak lahko dober bioenergetik.

Energija s katero zdravimo ni naša energija, ampak je energija iz univerzuma, mi smo samo kanal/prevodnik. Namreč, če bi dajali svojo energijo, bi osebi, ki jo zdravimo (in sebi) lahko škodili.Katere bolezni se lahko zdravijo z bioenergijo?

Bioenergija daje dobre rezultate pri vseh psihičnih in telesnih obolenjih in pri vseh tistih boleznih, pri katerih je uradna medicina dvignila roke. Celo v kasnejših fazah bolezni, kjer je jasno, da pomoč več ni mogoča, lahko z bioenergijo lajšamo tegobe bolnika, kar je v takih trenutkih zelo pomembno.