OXYGEN OPTIMAL ROKAVICE S CELLIANTOM

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Dobavljivost: Na zalogi, (rok dobave 1-2 delovna dni)

24,00 €

* Obvezna polja

24,00 €

Hiter predogled

OXYGEN OPTIMAL ROKAVICE so narejene v kombinaciji z merino volno ali bombažem in s Celliantom, ki klinično dokazano poviša nivo kisika v krvi in podkožnih tkivih, uravna telesno temperaturo in pospešuje prekrvavitev. S tem se lahko zmanjšajo bolečine. Celliant pomaga pri odpravljanju mravljincev v prstih, pri bolečinah v prstih in zapestju (sklepni artritis), pospešuje celjenje ran pri nekaterih oblikah dermatitisa.

rokavice s celiantom

Dvakrat klikni na zgornjo sliko za povecavo

Pomanjšava
Povečava

Več pogledov

  • rokavice s celiantom
  • rokavice s celiantom

Podorobnosti

OXYGEN OPTIMAL ROKAVICE so narejene v kombinaciji z merino volno ali bombažem in s Celliantom, ki klinično dokazano poviša nivo kisika v krvi in podkožnih tkivih, uravna telesno temperaturo in pospešuje prekrvavitev. S tem se lahko zmanjšajo bolečine. Celliant pomaga pri odpravljanju mravljincev v prstih, pri bolečinah v prstih in zapestju (sklepni artritis), pospešuje celjenje ran pri nekaterih oblikah dermatitisa.


NAMEN: Rokavice so namenjene osebam, ki imajo zdravstvene težave z rokami, kot so boleči členki, mrzle roke (slaba prekrvavitev), različne vrste dermatitisa in drugo...


SUROVINSKE SESTAVINE: 50% bombaž ali merino volna, 50% Celliant


Nosite po potrebi.


VZRDŽEVANJE: Pred pranjem rokavice obrnite (notranjo stran na ven), perite na 30°C. Ne sušite v sušilnem stroju in ne likajte.